NOVOSTI

26. 02. 2024

SERVIS BICIKALA

Poštovani korisnici usluga našeg servisa bicikala. Bicikle zaprimamo na popravak isključivo po prethodnoj najavi. Svoj termin možete rezervirati telefonski, neposredno u našoj trgovini ili mailom na adresu bicikli.fumic@gmail.com. Zbog malog prostora bicikli ne mogu stajati u našem servisu ukoliko ste ga donijeli bez najave. Bez prethodne najave mogu se samo zamijeniti zračnice i gume.

23. 10. 2023

SERVIS SKIJA

Od ove sezone više ne radimo servis skija i najam skijaške opreme.

21. 01. 2023

BICIKLI I IDEJE ZA TEAM BUILDING ILI IZLETE

Želite za svoje djelatnike, obitelj ili prijatelje organizirati team building, izlet, druženje u prirodi s biciklima? Nemate ideje ili nemate bicikle ili vam nedostaje oboje? Obratite nam se s povjerenjem.  U Hrvatskoj  imamo najduži staž u  ciklo turizmu i renti bicikla, imamo kvalitetne MTB, treking, električne i cestovne bicikle. Možemo vam organizirati prateće vozilo i kvalitetnu stručnu pratnju koja će vam biti pomoć na terenu. Ekipirani smo za najbolju uslugu.

 

17. 01. 2022

NOVI CJENIK

Od 15.01.2022. imamo novi cjenik servisa koji je objavljen na našoj stranici.

21. 01. 2019

NOVA WEB STRANICA

Naša stranica je dobila dodatak koji se odnosi isključivo na rentu bicikala. Pogledajte koje bicikle nudimo pojedinačno i za grupe. Osim toga nudimo Vam i mogučnost organizacije izleta i vođenje grupe.